Friss libamáj
MinĹ‘sĂ©g: I (400-600 gr, 600-700 gr, 700-800 gr) II (500-600 gr) III (400-600 gr, 600-800 gr, 800 gr+) EltarthatĂłsági idĹ‘: 9 nap papĂrban, 14 nap vákuumban |
Friss kacsamáj
Minőség: Extra (400-500 gr, 500-600 gr, 600-700 gr, 700 gr+) Feldolgozásra (300-400 gr) TV (300 gr+) Eltarthatósági idő: 14-től 21 napig |
Friss erezett kacsamáj
Eltarthatósági idő: 8-tól 10 napig |
Friss kacsa magret
Grammsúly: -250 gr, 250-300 gr, 300-350 gr, 350-400 gr, 400 gr + Eltarthatósági idő: 18-tól 24 napig |
Friss kacsa comb
Eltarthatósági idő: 21 nap |
Friss bőr nélküli kacsa magret
Eltarthatósági idő: 18-tól 24 napig |
Friss kacsa belső filé
Csomagolás: 5 kg/vákuum |
Kacsa belsőségek
TĂpus: SzĂv/ZĂşza |