Friss libamáj

Minőség:

I (400-600 gr, 600-700 gr, 700-800 gr)

II (500-600 gr)

III (400-600 gr, 600-800 gr, 800 gr+)

Eltarthatósági idő: 9 nap papírban, 14 nap vákuumban
Karton nettó súlya: 10 kg

 

Friss kacsamáj

Minőség:

Extra (400-500 gr, 500-600 gr, 600-700 gr, 700 gr+)

Feldolgozásra (300-400 gr)

TV (300 gr+)

Eltarthatósági idő: 14-től 21 napig
Csomagolás: Extra 1 db/vákuum, TV 5 kg/nagyvákuum
Karton nettó súlya: 5 kg vagy 10 kg

 

Friss erezett kacsamáj

Eltarthatósági idő: 8-tól 10 napig

Friss kacsa magret

Grammsúly:

     -250 gr,

250-300 gr,

300-350 gr,

350-400 gr,

400 gr +

Eltarthatósági idő: 18-tól 24 napig
Csomagolás: 1 db/vákuum, 5 kg/vákuum
Karton nettó súlya: 10 kg v. 15 kg

 

Friss kacsa comb

Eltarthatósági idő: 21 nap
Csomagolás: 2 db/vákuum v. nagyvákuum
Karton nettó súlya: 15 kg

Friss bőr nélküli kacsa magret

Eltarthatósági idő: 18-tól 24 napig
Csomagolás: 1 db/vakum, 5 kg/ nagyvákuum
Karton nettó súlya: 10 kg vagy 15 kg

 

Friss kacsa belső filé

Csomagolás: 5 kg/vákuum
Karton nettó súlya: 10 kg vagy 15 kg

Kacsa belsőségek

Típus: Szív/Zúza
Eltarthatósági idő: 18-tól 24 napig
Karton nettó súlya: 10 kg.
Csomagolás: nagyvákuum, sorolva