MagunkrĂłl

CĂ©gĂĽnk, a Palmi-Trade Hungary Kft. 2006-ban alakult.

Fő profilunk a hízott viziszárnyas (tömött liba és kacsa) termelése és kereskedelme. Termékeink Magyarországon nevelt és tömött állatokból származnak.

Cégünk igazodik az Európai uniós elváráshoz, miszerint biztosítjuk termékeink teljes nyomon követhetőségét a tojástól a friss libamájig, vagy kacsahúsig.

A genetikailag optimális törzs kiválasztása, a tojások importja, keltetés, a napos állatok felnevelése és tömésbe állítása, bérvágatás, export előírásoknak megfelelő csomagolás és az áru eljuttatása a vevő asztalára - mind-mind cégünk feladatkörébe tartozik.

Az általunk bel-és külföldön eladott árumennyiség egy részét különböző, jó referenciájú integrációkon keresztül, más részét saját farmunkon állítjuk elő.

A heti 15-20 ezer hízott kacsa bérvágatása a HU1131, HU194 számú vágóhidakon történik, melyek EU által elfogadottak, HACCP, ISO9001:2001, SGS grade A minőségbiztosítási rendszerrel működnek.

4 db, saját, 20 tonnás hűtőkamionnal biztosítjuk az áruink megfelelő hőfokon történő szállítását Belgiumba, Franciaországba, Spanyolországba, és Svájcba. Rendszeresen szállítunk friss és fagyasztott liba-és kacsamájat Japánba és Hong-Kong-ba is.

Cégünk ügyvezetői több mint 30 éve a szakmában dolgoznak. Az ő tapasztalatuk és kapcsolatrendszerük, valamint termelőik és munkatársaik köre garancia arra, hogy vevőink kiváló minőségű áruhoz jutnak, kifogástalan kiszolgálással, tökéletes megbízhatósággal.